Logo

Irodákba, garázsokba, műhelyekbe rendkívül népszerű választás manapság a Salgó polcrendszer és ez nem is véletlen. A Salgó termékek kiváló teherbírással rendelkeznek, könnyen összeszerelhetők és hatékony tárolási módszert biztosítanak a zsúfolt helyiségekbe is. A Salgó polc merevítők alapvető részei a rendszereknek, hiszen ezek gondoskodnak a megfelelő stabilitásról a több száz kg-os súlyok alatt is.

A Salgó polcok igen változatos kivitelben érkeznek és a széles polcokra sok esetben nagy súly kerül. Minőségi Salgó polc merevítőink azonban gondoskodnak arról, hogy ez ne okozzon problémát még hosszú távon sem. A Salgó rendszerek tökéletes választásnak bizonyulnak irodákba iratok tárolásához, műhelyekbe szerszámok és alkatrészek tárolásához, valamint üzlethelyiségekbe, raktárakba termékek tárolásához is. Polcrendszereink szinte végtelen módon felépíthetők és olyan méretben és szélességben is lehet kérni őket, amely sehol máshol nem elérhető.

Csavaros és csavarmentes polcrendszerek egyaránt megbízható és strapabíró merevítőkkel érkeznek, így nem kell attól tartani, hogy a polc megadja magát. A fém polcoknak köszönhetően ráadásul nem kell a fapolcok esetében felmerülő problémáktól sem tartani! Hosszú távú megoldás és biztos tárolás valósítható meg a Salgó polcok által és nem kell amiatt aggódni, hogy pár év múlva le kellene cserélni a polcrendszert, mert az elhasználódott. A Salgó polc merevítők, csavarok, polcok és állványzatok mind részei a fejlett polcrendszernek. Biztos tárolás, hatékony megoldás, Salgó polcok kiváló áron!

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}