Logo

Minden autós tisztában van azzal, hogy a gumiabroncsok tárolására kiemelt figyelmet érdemes fordítani. Ezen későbbi felhasználhatóságuk, sérülésmentességük múlhat, de az is lényeges, hogy ne deformálódjanak azok el. Nem véletlen, hogy az egymásra helyezést egyáltalán nem javasolják a szakemberek. A zsírok, olajok, festékek, a magas UV-sugárzás és a közvetlen napsugárzás egyaránt kárt okozhatnak a gumikban. De akkor mégis milyen megoldás bizonyul ideálisnak a tárolásra? A gumiabroncs tároló állványrendszer remek választásnak bizonyul akkor, ha nagymennyiségű abroncsot szeretnénk maximálisan megbízhatóan tárolni.

A csavarmentes tárolási lehetőség mindenfajta gumi számára ideális, ráadásul a gumiabroncs tároló állványrendszer könnyedén átszerelhető, ha igényeink úgy kívánják. A többféle standard mérettel elérhető polcok akár egyéni igény szerint alakíthatóak is. Lehetővé teszik a gumiabroncsok rendszerezett, márkánként, méretenként, fajtánként elkülönített tárolását, ráadásul a rendszer esztétikusan illeszkedik tulajdonképpen bármilyen környezetbe.

Nem csak nagykereskedések teszik le szívesen mellette a voksot, hanem olyan cégek is, melyek kifejezetten gumiabroncs tárolásra szakosodnak, vagy például autószerelési feladataikból adódóan van szükség ilyen megoldásra. A gumiabroncs tároló állványrendszer kétségkívül a leginkább praktikus választásnak bizonyul, sőt, a nagyobb kapacitás és helykihasználás érdekében akár galéria kialakítására is megfelelő. A horgonyzott kivitelű polcok időtálló minőséget képviselnek.

Salgó polc csavarmentes kivitelben

csavarmentessalgopolcuj3Társaságunk által forgalmazott csavarmentes Salgó polcrendszer az innováció terméke.

{readmore:Tovább...}

Speciális rendszerek

specSpeciális rendszerek: Gumiabroncs-tároló, Salgópolc galéria, salgópolc irattár

{readmore:Tovább...}